Bekend kulør i haven med sommerløg

Et ideal

Vores individuelle meninger bliver mere og mere værdifulde. Vi protesterer, fordi vi ønsker at blive hørt og føle os bekræftet. Dette resulterer i en omgruppering, hvilket skaber plads til andre med stærke holdninger. Denne trend kan også observeres i haven. Der er fokus på alle produkter i haven, fordi de alle repræsenterer et ideal. Med sommerløg bekender vi bogstaveligt talt kulør, og vi formidler det, vi står for.

En finurlig effekt

Haver har behov for nye proportioner. Så det er tid til at sige farvel til det velkendte layout. Der kan skabes overraskende højdeforskelle med trin og forhøjninger, som giver haven et muntert præg og sikrer, at udsigten aldrig er den samme. Brug sommerløg til at fremhæve de underfundige proportioner i denne trend. Resultatet er en spændende have med mange steder at opdage.

Ensfarvede områder

I trenden “Scenen med nyt fokus” er der ikke mere bøvl med rod, da bedene er omkranset af geometrisk formede beholdere, kanter og krukker. Sommerløg understøtter denne idé. Brug georginer (Dahlia), gladiolusser (Gladiolus) og liljer (Lilium) til at skabe monokrome områder med en kraftig virkning. Kombinationen af stærke farver og pastelnuancer giver et farverigt og sjovt resultat med kontraster. Pastelnuancerne tilføjer et indbydende præg.

247583_aangepast.jpg

247592_aangepast.jpg 247606_aangepast.jpg

247616_aangepast.jpg 247599_aangepast.jpg

247596_aangepast.jpg