Beroligende blomster

Forkæl dig selv

Negative holdninger er umulige at undgå. Barsk, uvenlig og upersonlig kommunikation er intet nyt under solen, men det gør os ikke gladere. Faktisk giver det os lyst til at lukke os selv inde i en blød puppe. Så kan gemytterne blive beroliget og negativiteten blot ebbe ud. Men hvordan kan du skabe en sådan indbydende, blød og komfortabel puppe? Det oplagte svar er: Gør det med planter.

241784_aangepast.jpg 241791_aangepast.jpg

En fredfyldt oase

Er det, hvad du altid har ønsket dig? Forestil dig det bare: et sted til at forkæle dig selv med masser af alenetid – et sted, der er fuldkommen helliget din egen nydelse. Hvor du ikke behøver at gøre andet i hele verden end at finde indre ro. Et lille paradis, hvor spændinger opløses, og hvor du fuldstændigt kan ignorere negative følelser. Forestil dig dette: store, fyldige puder og blødt polstrede møbler i helt naturlige omgivelser. Hvis du planter blomsterløg i pastelfarver, vil din oase ose af endnu mere afslapning. Sig farvel til hårde fliser og goddag til ren afslapning.

241793_aangepast.jpg 241797_aangepast.jpg

241810_aangepast.jpg 241831_aangepast.jpg

Søde og bløde

Hvad venter du på? Plant blomsterløg i din lille oase nu, og begynd at nyde dem i det tidlige forår. Få en have fuld af søde, bløde blomster fra løg. Papegøjetulipaner og dobbeltblomstrende tulipaner tilføjer endnu mere sødme og blødhed. Pastelfarvede blomster i alt fra cremehvid til lyslilla – med en enkelt iøjnefaldende orange nu og da – vil give lige det indbydende look, du leder efter. Med hyacinter kan du tilføje en skøn, sødmefyldt duft. Lige præcis det, du har brug for i din rolige have, og det, som vil lade negativiteten glide af dine skuldre.

241828_aangepast.jpg

241814_aangepast.jpg

241809_aangepast.jpg

241790_aangepast.jpg