Blomsterløg – en effektiv energiindsprøjtning

Naturen

Energi er en størrelse, vi faktisk kan fornemme i dag. Det at være i god form og fysisk stærk er så vigtigt, at sundhed anses for mere værdifuld end materielle goder. Vi er klar over, at den natur, der omgiver os, er uundværlig, eftersom træer, blomster og planter er vores ultimative kilde til ilt. De forsyner os bogstavelig talt med energi og vitalitet.

222585-aangepast.jpg 222545-aangepast.jpg

222566-aangepast.jpg 222568-aangepast.jpg

Den energiske have

Det er vigtigt for mange af os at holde kroppen i gang og sindet skarpt. Optimisme og følelsen af at starte et helt nyt liv er også typisk for den energiske have. Ved at bruge stærke farver i haven og på en balkon eller terrasse kan man forvandle sit udendørs areal til et afslappende og samtidig livgivende sted. Store farverige blomster skaber blikfang og giver haven et dynamisk udseende, især hvis de plantes i iøjnefaldende bånd af farver. En farvepalet af hvid med livlig rød, blå og lilla leder tanken hen på en ægte vinderånd.

222573-aangepast.jpg 222544-aangepast.jpg

Blomsterløg

De kommende måneder bliver kolde og grå, men så følger foråret med solskin, varme og længere dage. Det er skønt, for det giver overskud og glæde. Vær god ved dig selv: Sørg for at få mest muligt ud af denne friske følelse af forår, og nyd den hele sæsonen. Hvordan? Ved at plante blomsterløg nu selvfølgelig. De giver et energiniveauet et løft endnu tidligere, fordi de leverer farve så tidligt på foråret. Plant derfor blomsterløg nu, og nyd godt af et ekstra langt energiboost næste forår.

222532-aangepast.jpg