Blomsterløg symboliserer vores behov for autenticitet

Autenticitet

Vi lever i en verden, hvor alt kan være photoshoppet. Kun det perfekte billede er godt nok. Især de billeder, som vi vil vise til andre. Men vores egen personlige individualitet falmer, og derfor frygter vi at blive som alle andre. Vores behov for at være unikke bliver således større end vores behov for at fremstå som perfekte. Resultatet? Vi udvikler et enormt behov for individualitet, der er karakteriseret ved det ufuldkomne og friheden til at være os selv.

StSa-outdoor-015_aangepast.jpg StSa-outdoor-031_aangepast.jpg

Væk fra trængslen

Er der overhovedet nogen, der stadig vil være en perfekt rollemodel? Stereotype forventninger bliver simpelthen ignoreret. Vi vil helst opdage tingene selv og ikke lade os gå på af regler. Den nye vej ligger væk fra trængslen. I haven kommer dette til udtryk med en afvæbnende beplantning, som har en byagtig kulisse med urbane undertoner. At plante blomsterløg, som har farverige og visuelt imponerende blomster, giver en slags fræk og byagtig attitude.

StSa-outdoor-032_aangepast.jpg StSa-outdoor-033_aangepast.jpg

Giv slip

Det mere afslappede look, der opnås ved at plante disse blomster, får det til at se ud, som om blomsterløgene simpelthen er i deres naturlige miljø. Det er de selvfølgelig ikke. Faktisk er dette et udtryk for at give bevidst slip på uskrevne love og regler. Dette understreges af de flotte stærke farver, som man får med blomsterløg. Påskeliljer, hyacinter, tulipaner og perlehyacinter symboliserer hver især vores behov for frihed.

StSa-outdoor-054_aangepast.jpg StSa-outdoor-060_aangepast.jpg