Brug af blomsterløg som en stødpude mellem den pulserende verden og en rolig have

Alt for meget information

Verden er som én stor computerskærm: Det kan være overvældende at se på den. Vi får alt for meget information, men vi kan ikke undvære det. Hvordan vender vi tilbage til “sundhed”? Hvordan kan vi reducere stressniveauet, nyde livet og fremme en følelse af velvære? Planter og blomster er både bogstaveligt og billedligt en stødpude mellem den turbulente og meget krævende “virkelige verden” og vores behov for ro i sindet.

HtS-outdoor-080_aangepast.jpg

Tid til afslapning

Efter at have brugt så meget tid på at være “på” har vi brug for at slappe af og sætte alting i perspektiv. Blomster og planter bidrager til at gøre vores liv så behageligt som muligt, fordi de er gode for os og reducerer stress. Slap af, og genoplad batterierne ved at plante blomsterløg som tulipaner, hyacinter, påskeliljer og dorotealiljer. De er ikke kun gavnlige for dig, men også for biodiversiteten.

HtS-outdoor-056_aangepast.jpg HtS-outdoor-071_aangepast.jpg

HtS-outdoor-075_aangepast.jpg HtS-outdoor-081_aangepast.jpg

Stødpude

Det vigtigste mål med at designe en have i forbindelse med denne trend er at skabe en følelse af ro. Skab et fristed væk fra den moderne hverdags stress. Blomsterløg kan bruges som en stødpude mellem den kaotiske “virkelige verden” og din egen afslappende have. Derfor er det en god idé at plante dem i halvgennemsigtige “driver”, der fremhæver det bløde ved blomsternes naturligt beroligende pastelfarver. Brug sorter med et delikat og beroligende look.

HtS-outdoor-025_aangepast.jpg