Dette års trendy farver til sommerløg

Havesæsonen

Alt i haven begynder langsomt at spire. Dette er det tegn, du har ventet på: Det er på tide at komme ud i det gode vejr og nyde haven igen. Og sæsonstarten betyder, at du kan give fantasien frit løb, når du overvejer, hvilke farver der skal sætte kulør på din sommer i år. Sommerløg giver en masse farver. Hvorfor så ikke plante sommerløg med trendy blomsterfarver baseret på havetrends i 2018? Du vil fryde dig over dem hele sommeren.

223455.jpg 221218.jpg

221351.jpg 223153.jpg

kleuren-1.jpg

Blomster til folket!

Kan du også mærke det? Der kommer langsomt, men sikkert, flere og flere regler. Hvad er der sket med vores frihed? Vi kan mærke, at vi får mindre frihed, men hvordan kan vi befri os selv? Det er faktisk stadig muligt. Start med et afgrænset område – nemlig din egen have, og opdag friheden ved at vælge dine egne sommerløg. Blomster til folket! Lad din stemme blive hørt. Send et signal med sommerløg i en stærk farve: rød. Hvid, lilla, lyserød og aubergine er farver, der gør vores moderne nutid mindre stresset.

223771.jpg 223266.jpg

212104.jpg 221252.jpg

kleuren-2.jpg

Collage

Med alt det, der foregår inden for teknologi og politik, bliver vores verden mere og mere spændende, men også mere forvirrende og indviklet. Vi forsøger at finde løsninger ved at bygge bro mellem det gammeldags og det moderne. I haven kan dette give sig udtryk i form af en collage, der er skabt ved at “indsætte” pletter af farver ved siden af hinanden. Brug masser af kulørte farver foran en basal grøn kulisse. Fyld disse farvepletter med sommerløg i både skrappe farver såvel som naturfarver, gråtoner og pastelfarver.

221059.jpg 223190.jpg

212020.jpg 223187.jpg

kleuren-3.jpg

Din blomsterboble

Økonomien blomstrer, og nu om stunder lever vi i vores egen digitale boble. Denne boble er også et sted, hvor vi inviterer nogen indenfor, der har samme interesser som om selv. Så hvorfor ikke lave din egen blomsterboble, hvor du kan læne dig tilbage og nyde dit eget overdådige museumsstykke på næsten dekadent vis? Sommerløg i en blanding af varme farver såsom bordeauxfarvet, rødbrun og sort kombineret med lilla, orange, blå og grønne farver giver et ultraluksuriøst look. Derefter er det blot at nyde din blomsterboble.