En hvid have: ren og naturlig

Vælg hvid, hvis du er ude efter noget, der er lidt anderledes. Hvid er måske ikke officielt en farve, men den giver din have et roligt og rent look. Hvis du varierer hvide nuancer med forskellige typer løg og grønt i haven, skaber du en følelse af perfekt harmoni.

Rent og naturligt

Hvide blomster symboliserer enkelthed og renhed. Hvis du kombinerer hvidt med grønne planter, buske og træer i haven, skaber du en ren og naturlig atmosfære.

Uanset om du har en moderne eller en klassisk have (eller måske lidt af det hele), passer hvide blomster altid godt ind!

Blanding af hvidt

Vælg forskellige typer løg om efteråret til at skabe denne rene og naturlige atmosfære. Forårsblomstrende løg plantes allerede om efteråret, fordi de har brug for en kold periode for at blomstre korrekt. Hvis du har en moderne have, bør du ikke have mere end tre forskellige typer hvide blomsterløg. I en mere afslappet eller klassisk have kan du bruge så mange typer, som du vil. Så længe de selvfølgelig er hvide!

Terrasse og altan

Hvis du har en terrasse eller altan, og du kan lide den naturlige og rene stil, vil hvide blomsterløg også fungere rigtig godt. Hvis du har en hvid potte eller altankasse eller noget andet, der er fremstillet af naturligt materiale som f.eks. kurveflet eller træ, kan det flot kombineres med dine løg for at understrege den naturlige atmosfære.