En eklektisk samling af blomsterløg afspejler et inkluderende samfund

Ingen barrierer

Digitale muligheder giver os et nyt syn på verden. Men med algoritmer, der gemmer vores præferencer i hukommelsen, er vi ved at forværre vores egen ensformige og forudsigelige internetboble. Det, vi har brug for, er færre barrierer og mere mangfoldighed. Vi reagerer ved at erstatte udtrykket “snæversynethed” med “inklusion”. Barriererne mellem generationer, køn, etnisk oprindelse og andre klassificeringer er langsomt, men sikkert ved at forsvinde.

BC-Outdoor-075_aangepast.jpg BC-Outdoor-001_Aangepast.jpg

Harmoni

Uden begrænsningen ved at holde sig til en bestemt stil er harmoni ved at blive nøglen til havedesign. Forskellige etniske indflydelser kombineres gnidningsfrit og skaber et solrigt, afslappende look. En eklektisk samling af forskellige blomsterløg symboliserer nedbrydelsen af snæversynetheden.

BC-Outdoor-024_aangepast.jpg BC-Outdoor-043_aangepast.jpg

Kreativitet

En have med en bred vifte af blomsterløg med mange farver og former viser, at man er inspireret af kulturel mangfoldighed. Flerfarvede afgrænsninger, der minder om grænser mellem lande, virker en smule eksotisk. Naturlige farver står i skarp kontrast til markante farver – den slags farver, som vi associerer med blomsterløg: gule påskeliljer, lilla vibeæg, orange tulipaner og kejserkroner samt blå og lyserøde hyacinter. Vi slipper kreativiteten løs!

BC-Outdoor-061_aangepast.jpg BC-Outdoor-067_aangepast.jpg