Et etnisk look med sommerløg

Behov for mangfoldighed

Fordi vi hver især lever i vores egen lille internetboble, føler vi et behov for åbenhed og mangfoldighed. Vi ønsker at distancere os fra denne lille verden og komme tættere på den rigtige. Det har medført en stigende interesse for andre etniske grupper og produkter, der er knyttet hertil. I haven kan naturlige farver kombineret med stærke kontraster skabe en indbydende og afslappet atmosfære. Og sommerløg er den perfekte løsning.

243919_aangepast.jpg 243922_aangepast.jpg

Et ansigtsløft

Det er nemt at give haven et ansigtsløft med sommerløg. Plant dem om foråret – så kan du nyde godt af deres farver og etniske islæt, så snart sommeren begynder. Sommerløg og havekontraster kombinerer det lokale med det globale. Disse blomster og kontrastfarvernes håndlavede anstrøg beriger havens afslappede og levende atmosfære. Nøjagtig, hvad vi havde i tankerne!

243916_aangepast.jpg

Populære sommerløg

Hvis du vil opnå et multikulturelt look, skal du vælge sommerløg i mange forskellige klare nuancer og kombinere dem med mere naturlige farver. Overvej orange, gult, rødt, grønt og pink. Georginer, callaliljer og gladiolus samt cannaliljer (Canna) og pragtlys (Eucomis) er gode valg, hvis du vil indføre disse farvekombinationer i haven. De gør det legende let at få det etniske look, du ønsker i din have.

243942_aangepast.jpg