Ferie i din egen have

Kontakt

Efter en tid med pandemi og fysisk afstand mærker vi et stigende behov for kontakt med andre mennesker. Det er blevet en topprioritet at fejre det i en atmosfære med glæde uden bekymringer. Denne trend ses tydeligt i haver. Udendørsområdet er muntert og farverigt, som om hver dag er en ferie i din egen have.

Blomsterskønhed

Haven er det perfekte sted til nydelse og afslapning, og det skal helst foregå sammen med andre. Farverige blomster kan skabe en virkelig munter fornemmelse. Det er lige før, at det ikke længere er nødvendigt at tage på ferie, med en så festlig stemning i haven.

Drømmestedet

Hvis du vil skabe feriefornemmelser i haven, kan du lave dit eget drømmested med farverige kanter og en munter lille plukkehave, der præger stemningen. Det er nemt at lave en legesyg blomstereng med forskellige slags sommerløg. Det er ikke nødvendigt at rive, da en vis grad af vild natur har sin charme.

Sommerløg

Brug sommerløg som f.eks. georginer, liljer, gladiolus og kallaer til dine blomsterkanter. Vælg farvestrålende og markante pastelfarver med pletvise skarpere kontraster. Husk at dekorere haven med sommerparasoller, hængekøjer og andet festligt tilbehør. God fornøjelse!

BBSum-011_aangepast.png BBSum-006_aangepast.png

BBSum-051_aangepast.png BBSum-072_aangepast.png