Giv din have mening med blomsterløg

Gør livet enklere

Vi kunne godt tænke os at sætte uret i stå, så vi kan få pusten. Selv bare et øjeblik, så vi kan komme væk fra overhalingsbanen og slappe af. Men det kan ikke lade sig gøre, så i stedet leder vi efter løsninger, der kan forenkle vores liv og give os færre bekymringer. Vi omgiver os med produkter, vi ser som pæne, smukke og interessante. De øger vores fornemmelse af at leve et mere indholdsrigt liv. Der er også mere menneskelig interaktion, når vi køber fra en lokal butik i stedet for en webshop.

244686_aangepast.jpg 244679_aangepast.jpg

Den venlige have

I haven er tendensen til menneskelig godhed nem at genkende i det indbydende look, der får dig til at føle dig hjemme. Her sættes varme jordfarver og douce farver sammen med lilla og gul okker. Blomsterløg øger denne følelse af venlighed takket være deres overflod af bløde, afrundede blomster. Plant dem i bølgende driver af både lyse og mørke farver for at skabe en vidunderlig harmoni.

En planteskole i miniformat

Plant blomsterløg i afrundede bede eller krukker uden skarpe vinkler. Det giver haven et indbydende økologisk look – en have, hvor du føler dig velkommen. Det er som at skabe din egen planteskole i miniformat. Dette er et ægte gør-det-selv-projekt. Du udvælger, planter og passer blomsterløgene, indtil de producerer fuldmodne blomster. Der er ikke behov for teknologi eller professionel hjælp.

244687_aangepast.jpg

Bring naturen tættere på

Tørring af blomster er en måde at bremse tiden på. Små stykker natur, som du har samlet og bevaret. Bind blomsterstænglerne sammen forneden, og hæng blomsterne med hovedet nedad et mørkt sted. Efter to til tre uger er de klar. Du kan også prøve at presse dem. Dette gøres ved at lægge dem mellem gamle aviser og lægge pres på dem med noget tungt.

244691_aangepast.jpg 244683_aangepast.jpg