Glem ikke, at blomsterløg fuldender din have

Nyd dem længere

Blomsterløg byder på fantastiske og farvestrålende resultater i overflod. De findes også i et hav af forskellige livlige farver. Det er ikke så mærkeligt, at de er sådan en fryd for øjet. Og de får lov at blomstre, mens resten af haven stadig sover. Hvis du planter blomsterløg, kan din have begynde at blomstre allerede i januar. Så behøver du ikke at vente så længe på de første forårsfornemmelser. For at give dig en idé om, hvornår forårsblomsterløg blomstrer, har vi udarbejdet en blomstringsoversigt for de forskellige typer.

225522_(1) aangepast.jpg 243066_aangepast.jpg

Endnu en fordel

Blomsterløg har desuden en yderligere fordel: De er nemme at inkorporere i den eksisterende beplantning. De kan plantes nærmest hvor som helst, blandt andre planter og endda i græsplænen. Hvad med under træer og buske? De er også et muntert indslag i staudebedet. Ved at plante dem i grupper får du en markant farveeffekt. Hvis du vil have et mere naturligt look, kan du plante enkeltblomsterløg flere forskellige steder.

243155_aangepast.jpg 243349_aangepast.jpg

Plantning

Det er faktisk en sjov aktivitet at plante blomsterløg. Desuden giver det dig en god undskyldning for at være ude og nyde haven i efteråret. I foråret venter der dig så en dejlig overraskelse, når de første små skud dukker op af jorden. Det er altid forunderligt at se blomsterløg, der er plantet under jorden, vokse op og forvandle sig til smukke blomster. Her er fremgangsmåden for plantning af blomsterløg i tre trin.