Grønt: Nøglen til balance

Livet i overhalingsbanen

Nu til dags er teknologi ganske enkelt en del af livet. Det gør tilværelsen både nemmere og sjovere! Men det kan være virkelig hårdt at holde trit med denne højteknologiske tsunamis hastighed. Nogle gange har vi brug for et miljø, der afstresser os, og derfor er grønne omgivelser en absolut nødvendighed. For blomster og planter gør os mere afslappede og veltilpasse. Hvis du også holder af overraskelser, skal du huske at plante blomsterløg. På den måde kan du nyde selv de tidligste forårsdage.

241732_aangepast.jpg

Grøn kraft

Interessen i planter er steget voldsomt. Vi vil ønsker i stigende grad at omgive os med blomster og planter. Og vi vil gerne vide mere om blomster og planter. Hvad er deres navne? Hvor kommer de fra? Hvad er der ellers at vide om dem? Ubevidst ved vi, at planter har evnen til at berolige os, til trods for den teknologiens hastigt stigende tempo. Planter er den bedste løsning til at opnå balance mellem vores krop og sind.

241744_aangepast.jpg 241753_aangepast.jpg

Futuristisk look

Forårsblomstrende løg er den perfekte løsning til at håndtere denne moderne tendens – måske fordi blomsterløg kan fås i de mest utrolige utopiske farver. Blomster med en spændende farveovergang er særligt populære, og det samme gælder brugen af stærke farver i haven. Prøv at eksperimentere med disse effekter for at skabe et næsten futuristisk look i haven eller på din altan eller terrasse. Plant dem nu, og så vil de overraske dig på de allerførste forårsdage.

241763_aangepast.jpg