Harmoni i haven

Lad dine batterier op

Verden omkring os sender så mange uklare beskeder, at vi ikke længere ved, hvad vi skal tro på. Hvad er sandt, og hvad er ikke? Det er derfor, vi i stigende grad har tillid til os selv og naturen. Vores eget kompas leder os frem til sandheden. Når alt kommer til alt, hvad kan du så stole bedre på end dine egne øjne, ører og næse? Det er derfor, vi omgiver os selv med planter for at sikre, at vi kan trække os tilbage fra omverdenen og lade vores batterier op.

222683-aangepast.jpg

En sikker, afskærmet fornemmelse

Et sted, hvor vi kan slippe væk fra det hele og opleve en verden af natur omkring os: Dette er den harmoniske have. Alt, der vækker sanserne, er vigtigt. Den harmoniske have er fuld af naturligt afrundede former, der tager imod dig og giver dig mulighed for at slappe af. Kontrasterne mellem naturlige og hårde overflader bidrager til en sikker, afskærmet fornemmelse.

222685-aangepast.jpg 222714-aangepast.jpg

222143-aangepast.jpg 222689-aangepast.jpg

Oplevelser med blomsterløg

Grøn er en meget vigtig farve i denne have – og også den primære farve. Andre farver er dog også væsentlige. Rolige farver som hvid, pink og lilla bidrager til den opløftende oplevelse i den harmoniske have. Parfumerede og smukt farvede blomsterløg forstærker denne oplevelse. Pink tulipaner, hvide og blå hyacinter og det runde, lilla, prydløg – hver især er de en fryd for øjet. Og deres dufte er en fryd for næsen.

222685-aangepast.jpg 222714-aangepast.jpg

222143-aangepast.jpg 222689-aangepast.jpg

Beleving met bloembollen

Groen is erg belangrijk in deze tuin en is daarom de hoofdkleur. Maar kleuren zijn onmisbaar. Rustige kleuren als wit, roze en lila geven de harmonieuze tuin een positieve sfeer. Geurende en prachtig gekleurde bloembollen voegen beleving toe. Roze tulpen, witte en blauwe druifjes en de ronde lilakleurige sierui zijn een lust voor je ogen. En de geur die ze verspreiden is een verrassing voor je neus.

222744-aangepast.jpg

Vidste du, at…

…tulipaner, prydløg og andre løgvækster er perfekte til at udføre ritualer i haven? Hvad med at skabe en mandala? En mandala symboliserer et evigt forhold mellem den indre og den ydre verden. Blomsterløg i den harmoniske have fuldender denne cirkel.

222727-aangepast.jpg