Kunst fra naturen

Interessant, smukt og noget lidt ud over det sædvanlige: Havens natur imponerer altid. Blomsterløg skiller sig muntert ud fra mængden og skaber til tider vaskeægte kunstværker. Bare tag dig tid til at kigge lidt nærmere. Nogle sorter kan virkeligt overraske med deres former og farver, der ser ud, som om de kommer fra en malers palet: wow!

Billedskønt

Naturen som en kunstner: Den inspirerede malere så tidligt som i 1600-tallet. Med alle de tilgængelige sorter af blomsterløg kan det sommetider være svært at vælge. Så hvorfor ikke kigge efter blomster med en usædvanlig form og farvemarkeringer? Disse stadigt mere populære blomster skaber en billedskøn effekt. De er det perfekte blikfang i din have. Har vi fået dig overbevist?

Tips

•            Hvis du kender nogen, der snart har fødselsdag, hvorfor så ikke give en pose ‘kunstneriske’ blomsterløg som en lidt anderledes gave?

•            Det, der er smukt udenfor, kan også være smukt i stuen. Skær et par af disse kunststykker, og put dem i en vase, så du også kan nyde disse skønne blomster indendørs.