Plant sommerløg nu for at få en frodig blomsteroase

Blomster, der giver tilbage

Hvis du kan lide blomster og har en have eller altan/terrasse, er sommerløg lige noget for dig! Det er blomster, der med deres blomstring kan siges at give tilbage, og som fås i så mange former, farver og størrelser. Plant dem om foråret for den bedste sommeroplevelse. Sommerløg kan ikke modstå frost, så det er bedst at væbne sig med tålmodig og vente, indtil risikoen for frost er helt forbi.

Blomster gør dig glad

Der er en grund til, at blomster gør os glade. De har nemlig en øjeblikkelig effekt på vores livsglæde, da de kan fremkalde den samme følelsesmæssige reaktion som glæde og taknemlighed. Det er ret smart! Hvilke blomsterløg man foretrækker, er selvfølgelig en smagssag, men én ting er sikkert: Uanset hvilket sommerløg du vælger, vil du nyde blomster hele sommeren.

Stil

Find ud af, hvilket sommerløg der passer bedst til dig. Hvis du kan lide noget majestætisk og betagende, er liljer og dahliaer et godt valg. Hvis du lever for elegance, skal du vælge gladiolus eller kallaer. Og hvis du foretrækker en mere intim stil, er begonier og fresier et fremragende valg. Følg dine præferencer, og gå efter de sorter, der gør dig gladest.

I potter

Hvis du har en altan eller terrasse i stedet for en have, kan du plante sommerløg i potter. Især lavtvoksende dahliaer og knoldformede begonier er rigtig gode i potter og plantekasser. Lav huller i bunden af potten, så overskydende vand kan løbe væk. Sommerløg elsker varme og lys, så sæt dem et solrigt sted for at kunne nyde dem allermest.

247324_aangepast.png 247640_aangepast.png

247702_aangepast.png 247722_aangepast.png