Ren hygge med blomsterløg i haven

Afslappende effekt

Efter den stressende tid, vi har været igennem, føler vi et stort behov for befriende glæde og fest. Haven er det perfekte sted at gøre dette, da naturen har en sund og afslappende effekt på mennesker. Så få mest muligt ud af din grønne oase, og fyld den med blomster nok til, at hver dag føles som en ferie.

Grøn lykke

Vælg kanter i stærke pastelfarver, der giver en festlig og afslappende havestemning. Det er nemt at skabe en positiv stemning med forårsblomstrende blomsterløg, fordi de findes i masser af sprudlende farver. Legesyge blomsterløgsblandinger skaber en farveeksplosion, der gør dig glad. Og hvorfor ikke også pynte haven med festligt tilbehør?

Plukkehaver

Tulipaner findes i et næsten uendeligt antal farver, og påskeliljer tilføjer en munter stemning. Har du nogensinde overvejet at få din egen plukkehave? Det er nemt at lave en i en kant eller som en tilføjelse i en grøntsagshave. Med en plukkehave kan du give din have og dit eget hjem lidt blomsterglæde med en buket af dine egne blomster. Hvis det ikke gør dig glad …

247970_aangepast.png

247997_aangepast.png 247966_aangepast.png