Skab et hyggeligt udendørsområde med farvestrålende drevne blomsterløg

Det fungerer både på altaner og (tag)terrasser. Gør dit udendørsområde hyggeligt med farvestrålende drevne blomsterløg. På den måde bliver dit udendørsområde en forlængelse af dit hjem. Det perfekte sted at fange de første forårssolstråler!

Forårsfornemmelser

Fra tulipaner og perlehyacinter til hyacinter og påskeliljer. Med drevne blomsterløg kan du nemt skabe en farverig atmosfære på din altan eller terrasse. Drevne blomsterløg kan nemt tåle et par graders frost. De er derfor særdeles velegnede til udendørsbrug så tidligt som i februar og marts. Farvel til vinteren, og velkommen til foråret!

Leg med farver

Hvilke farver kunne du tænke dig? Hvis du gerne vil have en forfriskende, rolig atmosfære, kan du vælge en kombination af perlehyacinter og cremefarvede påskeliljer, der ofte dufter dejligt. Men vil du måske have lidt mere kulør? Så vælg tulipaner i intens pink, orange eller gul. Du kan eksperimentere med højden såvel som farverne for at skabe et attraktivt helhedsindtryk.

Udendørsindretning

Med farverige drevne blomsterløg kan du gøre din altan eller terrasse til en forlængelse af dit hjem. Hvis du vælger krukker, beholdere og kurve i samme stil som din indendørsindretning, kan du forstærke denne effekt. Som et overraskelsesmoment kan du stille krukkerne i en fin indkøbspose eller en sjov dåse. Bare sørg for, at overskydende regnvand kan løbe væk (lav om nødvendigt huller i bunden). Fuldend stilen med udendørstilbehør som puder, lanterner og lyskæder.

Tips og idéer

  • I tilfælde af uventet hård frost skal du flytte de drevne blomsterløg indenfor eller dække dem til i et stykke tid.
  • Køb lokalt! Bed et gartneri i nærheden om drevne blomsterløg.
  • Du kan også pifte indendørsindretningen op med drevne blomsterløg. Undgå at placere dem i nærheden af frugtskålen, så du kan nyde dem i længere tid.
  • Har du overvejet at give drevne blomsterløg i gave? Selv uden gavebånd ser de festlige ud!

Tulipaner i krukke på altan og tagterrasse Tagterrasse med krukker med blå druer og lyserøde tulipaner. Balkon blomsterløg i potter. Påskeliljer og gule tulipaner.