Sommerløg: et naturtalent for havetrenden ‘New Frontiers’

Kaos kan være godt

Kombinationen af disse tre trends kaldes for “Cutting Strings”. Med andre ord er tiden inde til at bryde med gamle mønstre og søge nye retninger. Da forandringerne sker lynhurtigt, skal de gamle bånd skæres over. Selvom forandring er sjovt og spændende, kan det også gøre os stressede og få os til at miste overblikket. Det medfører kaos, fordi vi ikke længere har vished. Men uden forandring sker der intet fremskridt! Det er derfor, kaos fremmer nyskabelse.

242252_aangepast.jpg 242255_aangepast.jpg

242260_aangepast.jpg 242261_aangepast.jpg

Grønne miljøer er afgørende

Vi bliver konfronteret med en tsunami af teknologi. Selvom teknologien gør vores hverdag meget nemmere, fører denne bølge også til et behov for sunde leveforhold. Vi skal finde den rette balance mellem krop og sind. I praksis betyder det, at vi ved siden af det højteknologiske også skal sørge for at nyde naturens underværker. Og i denne sammenhæng er sommerløgenes energigivende tiltrækning afgørende. I haven giver de os præcis det, vi ønsker: et frisk og klart futuristisk miljø.

242263_aangepast.jpg

242267_aangepast.jpg

242258_aangepast.jpg

Naturtalenter

Sommerløg som liljer, dahliaer og gladiolusser forøger dagens trend om et futuristisk look. Når blomster i utopiske farver og helt unikke faconer kombineres, skaber det en fornemmelse af teknologisk udvikling side om side med en afslappet atmosfære uden hastværk, som vi trænger så meget til. Kølige pastelfarver fra lyst til mørkt blandet med levende, intense farver får haven til at se friskere ud end nogensinde. Dahliaer og liljer er naturtalenter i denne henseende.

242266_aangepast.jpg 242277_aangepast.jpg

242293_aangepast.jpg 242297_aangepast.jpg