Sommerløg fremhæver en indbydende atmosfære i haven

Enkelhed

Vi kunne godt tænke os at sætte uret i stå, så vi kan få pusten. Selv bare et øjeblik, så vi kan komme ud af overhalingsbanen og slappe af. I stedet søger vi efter løsninger i et forenklet liv med produkter, der er søde, pæne og gode (for verden). Sommerløg opfylder denne rolle med bravur takket være den betydelige virkning, de har på den indbydende atmosfære i haven.

Søgen efter mening

Hurtige teknologiske udviklinger og klimaforandringer kan føles truende. Derfor er der et stort behov for menneskelighed, tillid og anerkendelse. Vi forsøger at finde en mening og kigger efter produkter, der modsvarer denne følelse. Sommerløg i bed med afrundede kanter eller krukker skaber en varm, organisk stemning i haven, der får folk til at føle sig velkomne.

Harmoni

Trenden “Den menneskelige varme og forståelse” veksler mellem varme jord- og hudtoner og lyslilla og okkergul i haven og på terrassen. Sommerløg som georginer, kallaer, gladiolusser, fresiaer og liljer understreger den indbydende atmosfære med deres overdådige bløde og runde blomster. Når de får lov at blomstre i et bølgende mønster af både lyse og mørke farver, skaber det harmoni.

247711_aangepast.jpg

247725_aangepast.jpg 247743_aangepast.jpg

247750_aangepast.jpg 247707_aangepast.jpg

247739_aangepast.jpg