Sommerløg til haver, hvor reglerne ikke er så vigtige

Lad os være ærlige

Vi lever i en verden, hvor kun det bedste er godt nok. Men når man fokuserer på det perfekte, glemmer man tit, at vi alle er forskellige. Det skal der laves om på! Det autentiske kendetegnes ved en interesse for fejlbarlighed og frihed, og det er noget, som påskønnes mere og mere. Dette ses også i haver fyldt med klare farver, der afspejler indflydelsen fra det urbane og hiphop-kulturen.

243993_aangepast.jpg

Glem alt om regler

Det er på tide at glemme alle de uskrevne regler om havearbejde. Giv i stedet din have dit eget unikke og personlige look. Og hvad er bedre i sådan en “revolutionerende” have end sommerløg? Kombinationen af blomster i forskellige faconer og levende farver og indflydelsen fra gademiljøet og hiphop-kulturen (hvad med en graffitimur?) giver dig en snert af det knap så perfekte, urbane look.

243976_aangepast.jpg 243964_aangepast.jpg

En unik plantning

Vælg sommerløg som f.eks. georginer, kallaliljer, andre liljer, begonier og cannaer, der giver et imponerende visuelt festfyrværkeri. Kombiner dem i iøjnefaldende farver som f.eks. orange, rød, gul, lilla og pink. Plant dem hist og pist, og glem alt om perfektion. Det er din egen mening, der tæller! Resultatet er en unik og uortodoks plantning, der nærmest ser ud, som om den har plantet sig selv.

77798_aangepast.jpg 244011_aangepast.jpg