Sommerløgs helbredende kraft

Planter er løsningen

Har du det tit, som om du aldrig holder pause? Den daglige syndflod af information kan virke overvældende. Men vi kan ikke undvære den. Hvordan løser vi så dette dilemma? En af måderne er at omgive dig selv med planter. Naturen gør dig godt og er med til at reducere stress. Det er tid til at plante sommerløg. Deres vækstproces, blide farver og beroligende former skaber en følelse af ro.

244059_aangepast.jpg 244064_aangepast.jpg

En stille oase

Sommerløg sætter kulør på din have og forvandler den til en fredfyldt oase. Når du planter sommerløg om foråret, skaber du et miljø, hvor du kan slappe af om sommeren. Et sted, der absorberer og dæmper de mange indtryk udefra. At være vidne til sommerløgenes udvikling og blomstring er som at betragte verden gennem et slør.

244071_aangepast.jpg

Grønne helbredere

Sommerløg trives i både bede og krukker. Du kan gøre dit lille paradis endnu mere naturligt og fredfyldt ved at vælge lyse pasteller og supplere dem med naturlige nuancer og pink kontraster. Grønne helbredere såsom begonier, kallaliljer og georginer hjælper dig med at lukke hverdagens stress ude og opnå en afslappet sindstilstand. Det er både fascinerende og beroligende at iagttage, hvordan løgene producerer blomster.

244073_aangepast.jpg