Bløde og søde sommerblomsterløg af årets havstrends, ‘Soft Landing’

Kaos kan være godt

Kombinationen af disse tre trends kaldes for “Cutting Strings”. Det hedder de, fordi tiden er inde til at glemme de gamle rutiner og skabe en fremtid, der er baseret på nye planter. Da forandringerne sker lynhurtigt, skal de gamle bånd skæres over. Selvom forandring er sjovt og spændende, kan det også gøre os stressede og få os til at miste overblikket. Det vil medføre kaos, fordi intet er sikkert mere. Men uden forandring sker der intet fremskridt! Det er derfor, kaos fremmer nyskabelse.

242192_aangepast.jpg 242205_aangepast.jpg

242211_aangepast.jpg 242217_aangepast.jpg

Nyd roen

Nu om stunder tænker folk tilsyneladende mindre på hinanden. Vi ønsker alle en mere mild og omsorgsfuld tilgang. Vi vil simpelthen gerne forkæles lidt. Så hvorfor ikke starte i haven? Gør den til en blød og indbydende rede. Lav den om til et lille paradis, hvor problemerne forsvinder, og hvor du fuldstændigt kan ignorere negative følelser. Forestil dig at slappe af på bløde puder og elegante tæpper i afslappende og naturlige omgivelser. Hvis du planter blomsterløg i pastelfarver, vil din oase blive endnu mere afslappende. Det eneste, du skal gøre, er at finde din indre ro.

242212_aangepast.jpg 242218_aangepast.jpg

Tryghed

“Soft Landing” er en trend med runde former og ultrabløde materialer. Denne type have får dig til at føle, at du lige har lagt dig på en stor, blød pude. Nøgleordet er “tryghed”. Sommerblomsterløg har bløde og fyldige blomsterformer, og de er perfekte til at give denne følelse af tryghed. Vælg blomsterløg med bløde pastelnuancer med pletvise kontraster af farvestrålende orange. Overvej lysegule begonier, sukkersøde lyserøde liljer, laksefarvede gladiolusser og dahliaer med intense orange farver. Det er perfekt, hvis du vil lave en oase af tryghed i din egen have, hvor du kan slappe af.

242204_aangepast.jpg

242227_aangepast.jpg